Zwołujemy Krąg Ojców Nastolatków (11-19 lat)

Czyli przestrzeń, w której w atmosferze wzajemnego szacunku, zaufania, uważności i empatii będziesz mógł zarówno podzielić się tym, co dla Ciebie ważne, jak i posłuchać, czym żyją inni Ojcowie, z czym się mierzą, jakie mają problemy.

POTENCJALNE KORZYŚCI z udziału w spotkaniu:

• Będziesz mógł podzielić się tym, co Ci leży na Sercu i zostaniesz autentycznie wysłuchany bez oceniania
  • Poznasz historie, doświadczenia, perspektywy, problemy, emocje innych Ojców
  • Zobaczysz, usłyszysz i poczujesz, że nie jesteś sam z wyzwaniami na codziennych ścieżkach Twojego życia - dostaniesz braterskie wsparcie
  • Łatwiej będzie Ci z odwagą kreować Twoją ojcowską relację w zgodzie ze sobą

ZASADY SPOTKANIA:

✔ DOBROWOLNOŚĆ – Robisz tylko to, na co czujesz wewnętrzną zgodę (mówisz lub milczysz i słuchasz siebie lub innych). W każdej chwili możesz powiedzieć „stop”.

✔ POUFNOŚĆ – Wszystko, co wydarzy się na kręgu, pozostaje w kręgu. Dzięki temu w atmosferze zaufania i bezpieczeństwa możesz wyrażać siebie.

✔ AUTENTYCZNOŚĆ – Mówimy „językiem JA” o tym, co jest obecnie w nas/w naszych życiowych doświadczeniach, czym żyjemy. Nie generalizujemy i nie teoretyzujemy nt. świata i życia innych, a przede wszystkim – nie oceniamy i nie udzielamy rad.

✔ UWAŻNOŚĆ – Jesteśmy w pełni świadomi, skoncentrowani na „tu i teraz”.

HARMONOGRAM: Najbliższy Krąg Ojców odbędzie się już 4.03, godz. 18.00-20.30.

KOSZT:  Koszt spotkania to 50zł/ os.

LOKALIZACJASpotkania odbywają się w Łódzkiej Fundacji Trampolina (Łódź, ul. Deca 1, I p., sala „Żywioły”). Samochód można zostawić po prostu przy ulicy.

ZGŁOSZENIA: Aby się zapisać, kliknij w ten link: https://widget.zarezerwuj.pl/direct/59296d4d-9e3e-4da5-b6ea-654b65ab0e50

Grzegorz Maszkowski zwany Szarym Wilkiem

Jestem Wysoko Wrażliwym Introwertykiem, a od ponad 25 lat – międzynarodowym trenerem umiejętności miękkich (przede wszystkim, ale nie tylko) w biznesie oraz life coachem. Towarzyszę ludziom na ścieżkach rozwoju ich kompetencji (postawy, wiedza, umiejętności). Możesz liczyć na mój uśmiech, dobrą energię, bardzo uważne słuchanie (zarówno na poziomie informacji, jak i na poziomie emocji), wprowadzenie i pilnowanie zasad kręgu, szacunek do Ciebie jako Człowieka, empatię, etc.

tel. + 48 533 773 713